Aktivnosti agencijePočela obuka u okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju

 21.02.2020.
Zašto početi ispočetka i kako prevladati strahove i usmjeriti se prema uspjehu, tema su prvog modula u okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju koji je danas održan u Razvojnoj agenciji Republike Srpske.


Poziv na info dan o javnom pozivu za učešće u akcelerator programu

 21.02.2020.
Razvojna agencija Republike Srpske organizuje 25. februara 2020. u Istočnom Sarajevu info dan na kojem će predstaviti detalje javnog poziva za učešće u akcelerator programu.


Podrška unapređenju poslovnih modela

 17.02.2020.
Predstavnici dvadesetak firmi sa područja banjolučke regije, kao i predstavnici lokalnih razvojnih agencija učestvovali su danas u radionici koja je bila fokusirana na pitanja spremnosti kompanija da se uključe u inkluzivno i održivo poslovanje...


Radionica o izgradnji kapaciteta za integraciju ciljeva održivog razvoja u poslovne strategije

 12.02.2020.
Razvojna agencija Republike Srpske u saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija u BiH (United Nations Development Programme - UNDP) organizuje radionicu o temi “Razvoj kapaciteta za integraciju ciljeva održivog razvoja (Sustainable...


Počela obuka za novu grupu budućih mentora za mala i srednja preduzeća

 11.02.2020.
Obuka nove grupe od 12 budućih mentora za podršku preduzećima u Republici Srpskoj, počela je danas u prostorijama Razvojne agencije Republike Srpske.


Nova prilika za inovativne početnike u poslu

 07.02.2020.
Inovativni početnici u poslu sa područja grada Istočno Sarajevo uskoro će imati priliku da se prijave na novi ciklus akcelerator programa koji provodi Razvojna agencija Republike Srpske. Program će se provoditi tokom marta, aprila i maja ov...


Poziv za učešće na poslovnim susretima u okviru 42. Sajma turizma u Beogradu

 24.01.2020.
Evropska mreža preduzetništva Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom, organizuje poslovne susrete “TourismB2B@BGFair” u Beogradu, Republika Srbija, u okviru 42. Sajma turizma, koji će se održati 20-21. februara 2020. godine. Razvojna agenc...


Potpisani ugovori sa dobitnicima nagrada u okviru Akcelerator programa

 27.12.2019.
Dobitnici nagrada u okviru Akcelerator programa koji je Razvojna agencija Republike Srpske realizovala u Bileći, juče su zvanično potpisali i ugovore o dodjeli novčanih sredstava.


Uručeni sertifikati polaznicima obuke iz oblasti kontrolinga

 26.12.2019.
Direktor RARS Marinko Đukić uručio je danas sertifikate polaznicima obuke iz oblasti kontrolinga koju je Agencija prvi put organizovala u okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva.


Potpisani ugovori o sufinansiranju konsultantskih usluga

 26.12.2019.
Razvojna agencija Republike Srpske sufinansiraće konsultantske usluge za dva preduzeća u Republici Srpskoj koja su ispunila uslove ranije raspisanog javnog poziva.


Stavke 1 do 10 od 775 ukupno