Aktivnosti agencijeOtvorene radioice za obuku tekstilaca i obućara

 15.06.2018.
U sklopu implementacije projekta „Jačanje kapaciteta obrazovnih ustanova za provođenje praktične nastave i osposobljavanja radnika za deficitarna zanimanja u sektorima koža/obuća i tekstil“, a koji finansira Vlada Švajcarske kroz program Prilika...


Naučite kako da zaštitite intelektualno vlasništvo u skladu sa standardima EU

 12.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u okviru Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske, organizuje radionicu o temi „Zaštita intelektualnog vlasništva u skladu sa EU standardima kao element i preduslov podsticajnog...


Preduzeća iz Republike Srpske učestvovala na poslovnim susretima u Makedoniji

 11.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća bila je koorganizator poslovnih susreta „Balkan Technology Match 2018“ koji su 7. i 8. juna održani u Skoplju, u organizaciji Evropske mreže preduzetništva Makedonije.


Mentoring usluge: Info dan za preduzeća

 11.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Gradska razvojna agencija Banja Luka organizuju Info dan Javnog poziva za provođenje standardizovane usluge mentoringa za mikro, mala i srednja preduzeća.


Grantovi za mala i srednja preduzeća EU4BUSINESS

 11.06.2018.
Projekt EU4Business vrijedan je 16,1 mil EUR pomoći će lokalni razvoj, kao i razvoj konkurentnosti u lokalnim zajednicama širom BiH, istaknuto je prilikom predstavljanja tog projekta u Sarajevu.


Pobjedničke poslovne ideje ušle u predinkubaciju

 06.06.2018.
Pobjednici Izbora za najbolju poslovnu ideju u okviru akcelerator pilot programa koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, potpisali su danas ugovore o ulasku u predinkubaciju u Inovacioni centar Banja Luka.


„Naše teglice“ najbolja poslovna ideja u okviru akcelerator pilot programa

 01.06.2018.
Najbolja poslovna ideja u okviru akcelerator pilot programa koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS) je „Naše teglice“ – uzgoj i prerada šipka Dušanke Šurlan iz Novog Grada.


Predstavnici RARS u radnoj posjeti Agenciji za regionalni razvoj Rasinskog okruga

 25.05.2018.
Delegacija Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, na čelu sa direktorom Marinkom Đukićem, u dvodnevnoj je radnoj posjeti Agenciji za regionalni razvoj Rasinskog okruga u Kruševcu.


Završen ciklus mentoringa u okviru Akcelerator pilot programa

 23.05.2018.
U protekla dva mjeseca, polaznici koju su učestvovali u Akcelerator pilot programu imali su mogućnost da, nakon intenzivnog edukativnog programa, steknu znanje za razvoj poslovne ideje i uz podršku mentora pripreme svoj poslovni plan.


Partneri u ACCELERATOR projektu razmijenili iskustva

 21.05.2018.
Predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvovali su na šestom sastanku partnera u projektu ACCELERATOR koji je održan 16. i 17. maja 2018. godine u Mariboru.


Stavke 1 do 10 od 602 ukupno