Aktivnosti agencijeZavršen prvi dio obuke u okviru Akcelerator programa – slijedi mentoring

 14.11.2019.
Obuka kandidata u okviru Akcelerator programa nastavljena je i ove sedmice u Bileći radionicama na kojima je testiran poslovni model CANVAS za inovativne početnike u poslu, a kandidati su imali i praktične vježbe prezentacijskih vještina. U...


Održan 5. forum o internacionalizaciji poslovanja

 12.11.2019.
Peti forum o internacionalizaciji poslovanja koji organizuju Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije održan je 7. i 8. novembra u Banji Vrućici u Tesliću. Forum je okupio više od 200 učesnika, preduzeća, klastera, predst...


5. Forum o internacionalizaciji poslovanja 7. i 8. novembra u Banji Vrućici

 06.11.2019.
Peti Forum o internacionalizaciji poslovanja biće održan 7. i 8. novembra u Banji Vrućici u Tesliću. Forum tradicionalno organizuju Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije, u okviru Evropske mreže preduzetništva.


Nastavljena obuka u okviru Akcelerator programa

 05.11.2019.
Radionicom o temi „Finansijski plan“, danas je u Bileći nastavljena obuka kandidata koji učestvuju u novom ciklusu Akcelerator programa. Predavač je Marko Martić koji će sa našim kandidatima i sutra obrađivati ovu temu.


Više od milion eura za 47 privrednih subjekata

 01.11.2019.
Više od milion eura iz Čelendž fonda (Challenge Fund) dobiće 47 korisnika Trećeg javnog poziva za dodjelu grant sredstava iz Čelendž tu čejndž (Challenge to Change) projekta. Ukupna vrijednost projekata je preko 3,6 miliona eura.


Edukacija za preduzetnike koji žele ponovo pokrenuti posao

 01.11.2019.
U okviru aktivnosti na projektu „Prihvatanje neuspjeha da bi se olakšalo pružanje „druge šanse“ preduzetnicima u Dunavskoj regiji“ - DanubeChance2.0, Razvojna agencija Republike Srpske organizovala je juče u Banjoj Luci treći poslovni doručak...


Polaznici Akcelerator programa stiču nove preduzetničke vještine

 30.10.2019.
Obuka u okviru akcelerator programa nastavljena je juče i danas seminarima pod nazivom: „Istraživanje tržišta i marketing plan za inovativne početnike u poslu“ koji je vodila Dijana Đaković i „Prezentacijske vještine“ koji vodi Miloš Todorovi...


Novi ciklus obuka iz oblasti pripreme i provođenja projekata

 28.10.2019.
Novi ciklus obuka iz oblasti pripreme i provođenja projekata, koji organizuje Razvojna agencija Republike Srpske (RARS), počeo je danas u Istočnom Sarajevu.


Predstavljeni rezultati rada konzorcijuma EUNORS

 25.10.2019.
Razvojna agencija Republike Srpske, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske (EUNORS), predstavila je juče na forumu REDETE 2019 rezultate rada konzorcijuma u protekle dvije godine.


Održana još jedna obuka iz oblasti kontrolinga

 25.10.2019.
Razvojna agencija Republike Srpske organizovala je 23. i 24. oktobra u Banjoj Luci obuku o temi „Excel alati u kontrolingu“.


Stavke 1 do 10 od 757 ukupno