InfoKozarska Dubica: Donirana oprema za varioce

 20.04.2018.
U Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ Kozarska Dubica juče je upriličena svečana primopredaja opreme za kabinet varilaca za potrebe izvođenja praktične nastave, u ukupnoj vrijednosti od 10.156,89 KM.


POTPISAN ANEKS UGOVORA O GARANTNO-KREDITNIM LINIJAMA SA PAVLOVIĆ INTERNATIONAL BANK A.D. BIJELjINA

 19.04.2018.
Garantni fond RS i Pavlović International bank a.d. Bijeljina potpisali su 14.03.2018. godine Aneks ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, kojim se uvode dvije garantno-kreditne linije uz posebne uslove.


POTPISAN ANEKS UGOVORA O GARANTNO-KREDITNIM LINIJAMA SA KOMERCIJALNOM BANKOM A.D. BANjALUKA

 19.04.2018.
Garantni fond RS i Komercijalna banka a.d. Banjaluka potpisali su 14.02.2018. godine Aneks ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, kojim se uvode dvije garantno-kreditne linije uz posebne uslove.


Nova prilika za pronalaženje poslovnih partnera

 18.04.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj i Evropska mreža preduzetništva Italije pozivaju sve zainteresovane poslovne subjekte na poslovne susrete koji se odr...


RARS podržala i ovogodišnji „INOST mladih“

 18.04.2018.
Direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić prisustvovao je danas u Banjoj Luci svečanom otvaranju 20. Međunarodne izložbe ideja, inovacija i stvaralaštva "Inost mladih 2018". Kao i prethodnih godina, Agenci...


U toku obuka timova koji učestvuju u Akcelerator pilot programu

 18.04.2018.
Petnaest timova sa inovativnim poslovnim idejama koje su odabrane za učešće u akcelerator pilot programu, učestvuje u intenzivnom savjetodavno-edukativnom programu koji se održava u Banjoj Luci tokom aprila mjeseca.


Završena obuka polaznika u drvnoj i metalskoj industriji

 13.04.2018.
U prostorijama srednje škole „Nikola Tesla“ u Tesliću dodijeljeni su sertifikati za uspješan završetak obuka za 32 polaznika iz oblasti drvne i metalske industrije za potrebe poznatih poslodavaca.


Javni konkurs - Finansiranje projekata iz oblasti turizma i ugostiteljstva u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko

 10.04.2018.
Pravo na finansiranje projekata iz namjenskih sredstava imaju subjekti, odnosno korisnici registrovani u Republici Srpskoj i Brčko Distriktu BiH za obavljanje djelatnosti turizma i ugostiteljstva ili sa turizmom neposredno povezanih djelatnosti...


Ugostitelji i turizmolozi ukrstili vještine

 01.04.2018.
Uz podršku projekta „Praktična nastava na radnom mjestu 2 – regija Prijedor“, koji realizuje Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća kroz program „Prilika plus“, a provodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-...


Uručeni certifikati za 23 mentora za mala i srednja preduzeća

 30.03.2018.
Direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić uručio je danas u Banjoj Luci certifikate mentorima za mala i srednja preduzeća koji su uspješno završili teoretski dio obuke.


Stavke 1 do 10 od 913 ukupno