InfoNa prodaju parcela u Poslovnoj zoni Ramići

 22.10.2018.
Grad Banja Luka raspisao je oglas o prodaji parcele u poslovnoj zoni „Ramići“, namijenjene za izgradnju objekata privredne djelatnosti.


Počela obuka polaznika drugog ciklusa akcelerator pilot programa

 17.10.2018.
Danas je počela obuka polaznika drugog ciklusa akcelerator pilot programa koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća.


U drugom ciklusu pilot programa akceleracije 12 ideja

 11.10.2018.
Dvanaest poslovnih ideja učestvovaće u drugom ciklusu akcelerator pilot programa koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća. Tako je odlučila stručna komisija nakon prezentacije poslovnih ideja koja je održana juče...


Unapređenje saradnje sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka

 10.10.2018.
Direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić razgovarao je danas u Banjoj Luci sa direktorom Regionalne razvojne agencije Bačka Nemanjom Starovićem.


Predstavljeni rezultati prvog akcelerator pilot programa u Srpskoj

 04.10.2018.
Predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvovali su na sedmom sastanku radne grupe partnera u projektu ACCELERATOR i četvrtom sastanku upravnog odbora projekta koji je održan od 01. do 03. oktobra 2018. godi...


Čvršće povezati preduzeća i škole

 03.10.2018.
U okviru programa “Prilika plus” koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, a finansijski podržava Vlada Švajcarske, u Trebinju je danas održan okrugli sto o turizmu i hotelijerstvu.


JAVNI POZIV za prijavu za sufinansiranje konsultantskih usluga u okviru projekta „Mreža konsultanata“

 02.10.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća raspisuje Javni poziv za prijavu privrednih subjekata za sufinansiranje konsultantskih usluga u okviru projekta „Mreža konsultanata“.


Konkurs za finansijsku podršku inovatorstvu

 01.10.2018.
Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske raspisalo je Konkurs za finansijsku podršku inovatorstvu u Republici Srpskoj za 2018. godinu.


Oprema za praktičnu nastavu đaka i studenata i osposobljavanje odraslih

 01.10.2018.
Zahvaljujući programu Prilika plus koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća uz podršku Vlade Švajcarske, Škola učenika u privredi i Tehnološki fakultet u Banjaluci su dobili novu opremu, odnosno mašine za potrebe š...


Još četiri dana za prijavu za učešće u Akcelerator pilot programu

 01.10.2018.
Ako imate inovativnu poslovnu ideju i želite pokrenuti sopstveni posao, Akcelerator pilot program je prava prilika za vas.


Stavke 1 do 10 od 991 ukupno