InfoDelegacija Pomurskog tehnološkog parka posjetila RARS

 11.12.2019.
Delegacija Pomurskog tehnološkog parka iz Slovenije posjetila je juče Razvojnu agenciju Republike Srpske.


Manje carinske stope na repromaterijal

 04.12.2019.
Savjet ministara BiH, na prijedlog Ministarstva spoljnje trgovine i ekonomskih odnosa, donio je Odluku o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa kod uvoza određenih roba do 31. decembra 2020.


Naredne sedmice završava se ciklus mentoringa u okviru Akcelerator programa

 29.11.2019.
Timovi i pojedinci koji učestvuju u novom ciklusu Akcelerator programa, koji Razvojna agencija Republike Srpske provodi u Bileći, tokom ove sedmice prošli su novi krug mentorskih radionica.


Jačanje kapaciteta za pripremu i vođenje projekata

 29.11.2019.
Razvojna agencija Republike Srpske (RARS) u saradnji sa Agencijom za ekonomski razvoj grada Prijedora – PREDA PD organizovala je novi ciklus obuke iz oblasti pripreme i vođenja razvojnih projekata.


Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata za poboljšanje inovativnih kapaciteta mikro, malih i srednjihg preduzeća

 29.11.2019.
U četvrtak, 28.11.2019. godine, objavljen je Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata za poboljšanje inovativnih kapaciteta mikro, malih i srednjih poduzeća (MMSP).


Predstavljena dobra praksa u provođenju mentoringa u Srpskoj

 20.11.2019.
Predstavnici Razvojne agencije Republike Srpske (RARS) prisustvovali su regionalnom događaju koji je prošle sedmice održan u Beogradu u okviru projekta "Uspostavljanje i promocija mentoring usluga za MSP u zemljama Zapadnog Balkana (faza 2)" k...


Počeo mentoring u okviru Akcelerator programa

 20.11.2019.
Nakon intenzivne teorijske obuke, ove sedmice počeo je i mentoring sa kanidatima koji učestvuju u Akcelerator programu koji se provodi u Bileći.


Mentori u Republici Srpskoj razmijenili iskustva

 20.11.2019.
Razvojna agencija Republike Srpske (RARS) u saradnji sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju (JICA), organizovala je juče u Istočnom Sarajevu sastanak svih mentora Republike Srpske.


Raspisani konkursi za podršku razvoju tehnologija i inovatorstva u Republici Srpskoj

 18.11.2019.
Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo raspisalo je dva konkursa: Konkurs za finansijsku podršku projekata razvoja tehnologija, nabavke opreme i učešća na stručnim skupovima o razvoju tehnologija u...


Objavljen drugi poziv za dostavljanje prijedloga projekata prekogranične saradnje Srbija-BiH 2014-2020

 15.11.2019.
Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Direkcijom za evropske integracije Savjeta ministara Bosne i Hercegovine, objavilo je Drugi poziv za dostavljanje prije...


Stavke 1 do 10 od 1166 ukupno