InfoPredstavljeni mehanizmi podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju

 05.06.2020.
„Kako podržati ponovne početnike u poslovanju“ naziv je onlajn radionice koju je Razvojna agencija Republike Srpske organizovala danas u okviru aktivnosti projekta „Prihvatanje neuspjeha da bi se olakšalo pružanje „druge šanse“ preduzetnicima...


Mentori spremni za praktični dio obuke u preduzećima

 05.06.2020.
Nova grupa od 11 budućih mentora u Republici Srpskoj završila je ove sedmice teorijski dio obuke.


Poziv za Tehničku podršku validaciji inovacija i patenata

 02.06.2020.
Poziv za prijavu projekata u cilju podrške transferu tehnologija u regionu Zapadnog Balkana pod nazivom EU4Tech PoC WB objavljen je 21. aprila 2020. godine.


Produžen rok za prijavu za bespovratna sredstva kako bi se ublažio negativan uticaj COVID-19 na poljoprivredno-prehrambeni sektor

 01.06.2020.
Projekat Evropske unije EU4Business objavio je javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava kako bi se ublažio negativan uticaj COVID-19 na poljoprivredno-prehrambeni sektor u Bosni i Hercegovini.


Nastavljena obuka budućih mentora za mala i srednja preduzeća

 29.05.2020.
Obuka nove grupe od 11 budućih mentora za podršku preduzećima u Republici Srpskoj, započeta u februaru ove godine, nastavljena je juče i danas onlajn.


Poziv za učešće na poslovnim susretima

 27.05.2020.
Virtuelni događaj organizuje ART-ER Attractiveness Research Territory, regija Emilija-Romanja iz Italije, u saradnji sa partnerima iz SIMPLER Consortium.


Ruske kompanije traže partnere u Srpskoj

 26.05.2020.
Razvojna agencija Republike Srpske, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Sprskoj, poziva sve poslovne subjekte zainteresovane za saradnju sa kompanijama iz Ruske Federacije da pogledaju ponudu ruskih preduzeća i iskažu i...


Preduzetnici dobili savjetodavnu podršku za unapređenje poslovanja

 22.05.2020.
Učesnici Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju veoma su zadovoljni upravo završenim ciklusom mentoringa koji je organizovala Razvojna agencija Republike Srpske.


Praktično sredstvo za prevazilaženje poslovne krize koje podržava INTERREG Dunavski program, postalo je dostupno institucijama širom EU

 20.05.2020.
Prilagođeni program obrazovanja za preduzetnike sa poteškoćama u poslovanju i one koji ponovo pokreću svoje poslovanje poslije bankrota, razvio je konzorcijum stručnih institucija iz 11 zemalja centralne i istočne Evrope.


Preduzetnici dobili uslugu poslovnog savjetovanja

 19.05.2020.
Mentoring u okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju nastavljen je danas pružanjem usluge poslovnog savjetovanja za još četiri učesnika programa.


Stavke 1 do 10 od 1273 ukupno