InfoPrezentovani detalji javnog poziva za učešće u akcelerator programu

 25.02.2020.
Novi ciklus akcelerator programa koji provodi Razvojna agencija Republike Srpske biće održan na Palama tokom marta, aprila i maja 2020. godine. Šta program nudi, kome je namijenjen i kako se prijaviti, pojašnjeno je danas na info danu koji je...


Poziv za učešće na poslovnim susretima “Meet4Business MEGRA 2020”

 24.02.2020.
Razvojna agencija Republike Srpske poziva vas da učestvujete na poslovnim susretima “Meet4Business MEGRA 2020” koje, u okviru EEN, organizuje Razvojna agencija Maribor.


EIT Food Seedbed besplatno podržava inovativne poljoprivredno-prehrambene početnike u poslu

 24.02.2020.
EIT Food Seedbed podržava pojedince koji imaju preduzetničke ideje iz oblasti poljoprivredno-prehrambrenog sektora ili koji su već osnovali startap kompaniju.


Info dan - Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz Challenge fonda

 24.02.2020.
Razvojna agencija Republike Srpske i Sarajevska regionalna razvojna agencija pozivaju privredne subjekte na info dane na kojima će biti detaljno predstavljen Peti javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz Čelendž fonda.


Počela obuka u okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju

 21.02.2020.
Zašto početi ispočetka i kako prevladati strahove i usmjeriti se prema uspjehu, tema su prvog modula u okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju koji je danas održan u Razvojnoj agenciji Republike Srpske.


Poziv na info dan o javnom pozivu za učešće u akcelerator programu

 21.02.2020.
Razvojna agencija Republike Srpske organizuje 25. februara 2020. u Istočnom Sarajevu info dan na kojem će predstaviti detalje javnog poziva za učešće u akcelerator programu.


Podrška unapređenju poslovnih modela

 17.02.2020.
Predstavnici dvadesetak firmi sa područja banjolučke regije, kao i predstavnici lokalnih razvojnih agencija učestvovali su danas u radionici koja je bila fokusirana na pitanja spremnosti kompanija da se uključe u inkluzivno i održivo poslovanje...


Radionica o izgradnji kapaciteta za integraciju ciljeva održivog razvoja u poslovne strategije

 12.02.2020.
Razvojna agencija Republike Srpske u saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija u BiH (United Nations Development Programme - UNDP) organizuje radionicu o temi “Razvoj kapaciteta za integraciju ciljeva održivog razvoja (Sustainable...


Počela obuka za novu grupu budućih mentora za mala i srednja preduzeća

 11.02.2020.
Obuka nove grupe od 12 budućih mentora za podršku preduzećima u Republici Srpskoj, počela je danas u prostorijama Razvojne agencije Republike Srpske.


Prijavite se na KET4CleanProduction program za podršku

 10.02.2020.
KET4CleanProduction je program za podršku finansiran od strane HORIZON 2020 programa Evropske Unije. Projekat podstiče korištenje naprednih tehnologija proizvodnje i ključnih povezanih tehnologija (KETs) od strane malih i srednjih preduzeća, u...


Stavke 1 do 10 od 1192 ukupno