Međunarodna konferencija o ženskom preduzetništvu


23.11.2017.


Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske, Republička agencija za razvoj MSP, Privredna komora Republike Srpske, Područna privredna komora Banjaluka, Džender centar Vlade Republike Srpske organizuju 15. decembra 2017. godine "Prvu međunarodnu konferenciju ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj" uz podršku EU ProLocal programa i EBRD-a. 
Konferencija će se održati u Administrativnom centru Vlade RS u 9:00 časova, pod okriljem Evropske mreže preduzetništva. 
Osnovni cilj konferencije je razmjena iskustava na polju razvoja ženskog preduzetništva i unapređenje saradnje preduzetnica u regionu.
Programom konferencije je predviđeno održavanje dva panela kroz koje će se predstaviti institucionalna podrška ženskom preduzetništvu, kao i iskustva preduzetnica, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva, održaće se i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika. 
Rok za registraciju je 11. decembar 2017, a za više detalja pogledajte OVDJE. Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna.