KlasteriKlaster „DRVO“ Prijedor

Prijedor  

Okuplja grupu poslovnih subjekata sa područja regije koju, osim Prijedora, čine Kostajnica, Kozarska Dubica, Krupa na Uni, Novi Grad i Oštra Luka. Klaster „DRVO“ je postigao značajne rezultate na polju jačanja konkurentnosti svojih članova.


Klaster informacionih tehnologija Banja Luka

Banja Luka  

IT klaster Banja Luka je udruženje od 17 IT kompanija iz Banje Luke koje formalnim spajanjem žele da povećaju kapacitet, konkurentnost i kvalitet rada članica na globalnom IT tržištu.


Klaster „Drina-Drvo“

Milići  

Klaster drvoprerađivača i šumarstva „Drina-Drvo“ čini 8 preduzeća i 2 šumska gazdinstva sa područja opština Srebrenica, Milići i Bratunac.


„Drvo klaster Banja Luka“

Banja Luka  

Drvo klaster je udruženje proizvođača namještaja koje ima za cilj da povezivanjem, edukacijom, razmjenom informacija unaprijedi poslovanje preduzeća koja se bave proizvodnjom namještaja.


Strukovno udruženje „Autosistem“

Gradiška  

Udruženje posluje s ciljem da se stvore uslovi za uspješniji rad fizičkih i pravnih lica koja se bave djelatnošću automehanike, autoelektrike, autolimarstva, autolakiranja, vulkanizacije, autopraone i ugradnje auto plina


RTD Health Cluster

Prijedor  

Klaster je osnovan u okviru projekta AMI 4EUROPE čiji je cilj bio uspostavljanje klastera iz ove oblasti u BiH.Klaster autoservisa Banje Luke

Banja Luka  

Klaster treba da poboljša konkurentnost autoservisa na teritoriji grada, pozitivno utiče na donošenje zakona i propisa, utiče na niže kamatne stope pri traženju kreditnih sredstava, te lakše rješavanje problema koje im stvara nelojalna konkurencija.


Udruženje drvoprerađivača

Mrkonjić Grad  

Klaster je specijalizovan za primarnu i finalnu obradu drveta: prerada i proizvodi od drveta i plute, celuloza, papir i proizvodi od papira.


  • 1
Stavke 1 do 9 od 9 ukupno