Predstavite se investitorima i osvojite vrijedne nagrade


11.02.2019.


Počela je prijava za učešće startap-a na PODIM konferenciji koja se održava u Mariboru, Slovenija, 21. i 22. maja 2019. godine. Konferencija će okupiti više od 1000 učesnika, a biće odabrano samo 150 startap-a koji će se predstaviti investitorima (100+) i korporativnim predstavnicima (200+).

Startap-i koji budu odabrani da prisustvuju konferenciji, učestvovaće na predkonferencijskom DEMO DAY gdje će predstaviti svoj startap investitorima i korporacijama. Takođe, imaće priliku da učestvuju u  PODIM Challenge takmičenju pred publikom, gdje mogu osvojiti nagradu od 10.000 eura.

U okviru konferencije biće organizovani i 1na1 sastanci sa preko 100 investitora iz cijelog svijeta, uključujući poslovne anđele, fondove rizičnog kapitala i najbolje akceleratore u regiji. Učesnici konferencije upoznaće preko 200 korporativnih predstavnika koji traže startap-e sa kojima će sarađivati, a svoje proizvode moći će da predstave i publici koja traži inovacije na PODIM izložbenom prostoru.
Prijave na konferenciju primaju se do 15. marta 2019. Prijaviti se možete na sljedećem linku: http://www.podim.org/en-us/startup-registration-request


Više informacija o prednostima učestvovanja u PODIM-u možete pronaći na http://www.podim.org/en-us/for-startups.