Aktivnosti agencijePredstavnici RARS u radnoj posjeti Agenciji za regionalni razvoj Rasinskog okruga

 25.05.2018.
Delegacija Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, na čelu sa direktorom Marinkom Đukićem, u dvodnevnoj je radnoj posjeti Agenciji za regionalni razvoj Rasinskog okruga u Kruševcu.


Završen ciklus mentoringa u okviru Akcelerator pilot programa

 23.05.2018.
U protekla dva mjeseca, polaznici koju su učestvovali u Akcelerator pilot programu imali su mogućnost da, nakon intenzivnog edukativnog programa, steknu znanje za razvoj poslovne ideje i uz podršku mentora pripreme svoj poslovni plan.


Partneri u ACCELERATOR projektu razmijenili iskustva

 21.05.2018.
Predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvovali su na šestom sastanku partnera u projektu ACCELERATOR koji je održan 16. i 17. maja 2018. godine u Mariboru.


Unapređenje kvaliteta srednjeg stručnog obrazovanja prema potrebama privrede

 17.05.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća podržala je kroz program „Prilika plus“, koji finansira Vlada Švajcarske, organizaciju stručne konferencije koja je danas počela u Banjoj Luci, a čiji je cilj da unaprijedi kvalitet stru...


Priznanja najuspješnijim mentorima za MSP

 14.05.2018.
Direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić prisustvovao je prošle sedmice u Beogradu dvodnevnom skupu mentora koji je organizovan u okviru projekta „Uspostavljanje i promocija mentoring usluge za MMSPP u ze...


Besplatno učešće na poslovnim susretima za IKT preduzeća

 07.05.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj i Evropska mreža preduzetništva Makedonije pozivaju sve zainteresovane poslovne subjekte u oblasti IT sektora na posl...


U Akcelerator pilot programu 14 inovativnih ideja

 03.05.2018.
Program je namijenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanju i novim tehnologijama, sa potencijalom rasta, koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.


PRONAĐITE POSLOVNE PARTNERE U INOSTRANSTVU

 23.04.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća objavljuje u okviru Evropske mreže preduzetništva biltene poslovne saradnje.


Kozarska Dubica: Donirana oprema za varioce

 20.04.2018.
U Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ Kozarska Dubica juče je upriličena svečana primopredaja opreme za kabinet varilaca za potrebe izvođenja praktične nastave, u ukupnoj vrijednosti od 10.156,89 KM.


Nova prilika za pronalaženje poslovnih partnera

 18.04.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj i Evropska mreža preduzetništva Italije pozivaju sve zainteresovane poslovne subjekte na poslovne susrete koji se odr...


Stavke 1 do 10 od 595 ukupno