Aktivnosti agencijeJapanska iskustva u podršci malim i srednjim preduzećima

 05.07.2018.
Predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvovali su na obuci o japanskom sistemu podrške malim i srednjim preduzećima koja je prošle sedmice održana u Tokiju.


Pronađite poslovne partnere u inostranstvu

 03.07.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća objavila je u okviru Evropske mreže predueztništva RS, biltene poslovne saradnje za mart i april 2018. Pronađite poslovne partnere u inostranstvu uz našu pomoć!


Poslovni subjekti učili kako da zaštite intelektualno vlasništvo u skladu sa EU standardima

 28.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj, organizovala je juče u Banjoj Luci radionicu o temi „Zaštita intelektualnog vlasništva u skladu sa EU standardima ka...


Turizam razvojna šansa za Srpsku

 22.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća organizovala je u Andrićgradu 20. juna okrugli sto o temi „Razvoj turizma u Republici Srpskoj uz podršku razvojnih agencija“.


Otvorene radioice za obuku tekstilaca i obućara

 15.06.2018.
U sklopu implementacije projekta „Jačanje kapaciteta obrazovnih ustanova za provođenje praktične nastave i osposobljavanja radnika za deficitarna zanimanja u sektorima koža/obuća i tekstil“, a koji finansira Vlada Švajcarske kroz program Prilika...


Naučite kako da zaštitite intelektualno vlasništvo u skladu sa standardima EU

 12.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u okviru Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske, organizuje radionicu o temi „Zaštita intelektualnog vlasništva u skladu sa EU standardima kao element i preduslov podsticajnog...


Preduzeća iz Republike Srpske učestvovala na poslovnim susretima u Makedoniji

 11.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća bila je koorganizator poslovnih susreta „Balkan Technology Match 2018“ koji su 7. i 8. juna održani u Skoplju, u organizaciji Evropske mreže preduzetništva Makedonije.


Mentoring usluge: Info dan za preduzeća

 11.06.2018.
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Gradska razvojna agencija Banja Luka organizuju Info dan Javnog poziva za provođenje standardizovane usluge mentoringa za mikro, mala i srednja preduzeća.


Grantovi za mala i srednja preduzeća EU4BUSINESS

 11.06.2018.
Projekt EU4Business vrijedan je 16,1 mil EUR pomoći će lokalni razvoj, kao i razvoj konkurentnosti u lokalnim zajednicama širom BiH, istaknuto je prilikom predstavljanja tog projekta u Sarajevu.


Pobjedničke poslovne ideje ušle u predinkubaciju

 06.06.2018.
Pobjednici Izbora za najbolju poslovnu ideju u okviru akcelerator pilot programa koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, potpisali su danas ugovore o ulasku u predinkubaciju u Inovacioni centar Banja Luka.


Stavke 1 do 10 od 606 ukupno