Aktivnosti agencijeNagrađene najbolje poslovne ideje u okviru projekta Akcelerator

 17.12.2018.
Najbolja poslovna ideja u okviru akcelerator pilot programa je ideja Kreativne radionice "IN ideja" iz Prijedora. Njihov plan je proizvodnja drvenih didaktičkih igračaka.


"Vinbiz" i "Lakše nego metlom" najbolje tehnološke inovacije

 17.12.2018.
Pobjednici takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju u Republici Srpskoj ove godine su ekipe "Vinbiz" /WinBees/ iz Trebinja koja nudi novo konstruktivno rješenje nastavka, kao osnovnog dijela košnice i "Lakše nego metlom" iz Istočnog Sarajeva...


EUNORS organizovala „IT CONFERENCE BANjA LUKA 2018“

 14.12.2018.
Konzorcijum Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske organizovao je danas u hotelu Bosna u Banjoj Luci „IT CONFERENCE BANjA LUKA 2018“, koja je okupila više od 100 učesnika iz Republike Srpske, ali i zemalja regiona.


Još četiri dana za prijavu za bespovratna sredstva iz Čelendž fonda

 13.12.2018.
Ukoliko ste preduzetni i inovativni, prepoznajete mogućnosti i prilike za razvoj novih proizvoda, usluga ili unapređenje postojećih procesa, kojima možete unaprijediti svoje poslovanje ili omogućiti pristup širim društvenim grupama, onda Chal...


Evropska mreže preduzetništva Republike Srpske podržala više od 2000 preduzeća

 13.12.2018.
Na sastanku predstavnika Konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske koji je održan juče u Banjoj Luci, a kome je prisustvovala i predstavnica EASME Marija Popović, predstavljeni su rezultati konzorcijuma u protekle dvije god...


Predstavljeni rezultati akcelertor pilot programa

 03.12.2018.
Predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća učestvovali su na osmom sastanku partnera u projektu ACCELERATOR koji je održan 29. i 30. novembra 2018. godine u Ljubljani, Slovenija.


Završen mentoring u okviru drugog ciklusa Akcelerator pilot programa

 03.12.2018.
Proteklih mjesec dana, polaznici koji su učestvovali u drugom ciklusu Akcelerator pilot programa imali su mogućnost da, nakon intenzivnog edukativnog programa, steknu znanje za razvoj poslovne ideje i uz podršku mentora pripreme svoj poslovn...


Preduzetnicima na raspolaganju bespovratna sredstva do 30.000 evra

 30.11.2018.
Privrednici sa područja Istočnog Sarajeva prisustvovali su juče info danu na kojem je predstavljen Treći javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz Challenge fonda.


Predstavljamo učesnike drugog ciklusa akcelerator pilot programa

 30.11.2018.
Program je namijenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanju i novim tehnologijama, sa potencijalom rasta, koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.


Challenge fond podržava inovativne ideje domaćih i švedskih kompanija

 29.11.2018.
Privrednici sa područja prijedorske regije interesovali su se za uslove prijave na treći javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz Challenge fonda.


Stavke 1 do 10 od 666 ukupno